Informativna radionica

Home / Aktivnosti / Informativna radionica

Povezivanjem javnog, privatnog i civilnog sektora do novih prilika za mlade

Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt „Brzi start!“ u sklopu operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013. za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda, ugovarajuće tijelo Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske. Partneri u projektu su Udruga za pomoć djeci i mladeži „ Osmijeh“ i Međimurska županija.

Projekt je usmjeren na unapređivanje sposobnosti zaposlenika i aktivnih članova organizacija civilnog društva za neposredni rad s mladima s invaliditetom i mladima s problemima u ponašanju u Međimurskoj županiji te uspostavljanje suradnje s potencijalnim poslodavcima na području Međimurske županije s ciljem lakšeg zapošljavanja i socijalnog uključivanja ranjivih skupina.

Mladi uključeni u projekt sudjeluju u grupnim podrškama i individualnim savjetovanjima na kojima se pripremaju za ulazak na tržište rada.

Dana 14. listopada 2015. u zgradi Scheier održana je informativna radionica za poslodavce s ciljem razmjene iskustava i diskusije o mogućnostima zapošljavanja mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima u ponašanju. Svoja su iskustva s prisutnima podijelili mladi koji su se već zaposlili, ali i poslodavci koji imaju dugogodišnju praksu zapošljavanja upravo tih ranjivih skupina te time predstavljaju primjere dobre prakse i uzor potencijalnim poslodavcima.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Javit ćemo se u što kračem roku.