Javna tribina

Home / Aktivnosti / Javna tribina

Javna tribina o važnosti zapošljavanja mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima u ponašanju

Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt „Brzi start!“ u sklopu operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013. za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda, ugovarajuće tijelo Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske. Partneri u projektu su Udruga za pomoć djeci i mladeži „ Osmijeh“ i Međimurska županija.

Projekt je usmjeren na unapređivanje sposobnosti zaposlenika i aktivnih članova organizacija civilnog društva za neposredni rad s mladima s invaliditetom i mladima s problemima u ponašanju u Međimurskoj županiji te uspostavljanje suradnje s potencijalnim poslodavcima na području Međimurske županije s ciljem lakšeg zapošljavanja i socijalnog uključivanja ranjivih skupina.

Dana 18. studenog 2015. godine održana je javna tribina o važnosti zapošljavanja mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima o ponašanju, jedna u nizu aktivnosti projekta. Raspravljalo se o važnosti zapošljavanja dviju ranjivih skupina, njihovim mogućnostima, kao i potrebama poslodavaca s ciljem ostvarivanja potencijalne suradnje.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Javit ćemo se u što kračem roku.