Jačanje članova i stručnjaka za pripremanje projektnih prijedloga

Home / Aktivnosti / Jačanje članova i stručnjaka za pripremanje projektnih prijedloga

Jačanje članova i stručnjaka za pripremanje projektnih prijedloga

 

Edukacija

Jačanje kapaciteta članova i/ili zaposlenika organizacija civilnog društva za pripremu projektnih prijedloga u okviru Europskog socijalnog fonda

Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt „Brzi start!“ u okviru kojeg je održan edukacijski ciklus od 11 radionica za članove i zaposlenike organizacija civilnog društva s ciljem jačanja njihovih kapaciteta kroz stjecanje znanja i vještina za pripremu i pisanje projektnih prijedloga.

Edukacija je započela 15. svibnja 2015. i završila 25. rujna 2015. godine. Edukacijski ciklus održan je u sljedeća četiri modula: Priprema projektnih prijedloga Financijski menadžment projekta i organizacije Upravljanje organizacijom i projektom Mogućnost djelovanja kroz razvoj različitih društveno-poduzetničkih djelatnosti, a izvoditelj edukacije bio je Autonomni centar – ACT iz Čakovca.
Na radionicama su sudjelovale članice i zaposlenice Udruge tjelesnih invalida Međimurja Udruge za pomoć djeci i mladeži „Osmijeh“’Times New Roman’, Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec Društva multiple skleroze Međimurske županije OMEP-a, kao i stručnjakinje iz centara za socijalnu skrb iz Čakovca i Varaždina te odgojnog doma koje rade s mladima s invaliditetom i mladima s problemima u ponašanju.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Javit ćemo se u što kračem roku.