ODRŽANA PRVA RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA "PODRŠKA U INTEGRACIJI"

Home / Aktivnosti / Održana prva radionica s mladima u sklopu projekta “Podrška u integraciji”

U sklopu glavnog elementa projekta “Podrška u integraciji”, osnaživanje i pripremanje mladih počinitelja kaznenih djela u dobi od 14. – 21. godine života za izlazak iz Odgojnog zavoda Turopolje, održana je prva grupna podrška, radionica s mladima.

Radionica je održana 24.4.2017. u 16h u prostorijama Odgojnog zavoda Turopolje. Prisustvovalo je 5 maloljetnika i mlađih punoljetnika s područja Međimurske županije koji se nalaze na izvršenju odgojnih mjera u Turopolju. Sudionici su pokazali veliku zainteresiranost i suradnju tijekom radionice, iskazali želju za poboljšanjem u školi, pronalaskom posla u budućnosti te spomenuli da nakon izlaska iz Odgojnog zavoda ne žele ponavljati kaznena djela i završiti ponovo zatvoreni u instituciji.

Radionicu su vodile Jelena Čugalj, dipl. soc. ped. te Ivana Vimer, mag. philol. angl. et mag. paed. koje će voditi i preostale grupne podrške. Projektom je predviđeno 12 dvosatnih grupnih podrški koje će se održavati zadnji tjedan u mjesecu tijekom godine dana.

Zahvaljujemo Odgojnom zavodu u Turopolju na suradnji i ustupljenom prostoru za održavanje radionica te prepoznatoj potrebi za sustavnim radom s njihovim korisnicima za bolju integraciju nakon izlaska iz institucije.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Javit ćemo se u što kračem roku.