Osnaživanje stručnjaka i članova za socijalno uključivanje mladih OSI i mladih s PUP

Home / Aktivnosti / Osnaživanje stručnjaka i članova za socijalno uključivanje mladih OSI i mladih s PUP

Osnaživanje stručnjaka i članova za socijalno
uključivanje mladih OSI i mladih s PUP

 

Edukacija

Osnaživanje stručnjaka i članova organizacija civilnog društva i partnerske organizacije za socijalno uključivanje mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima u ponašanju

Udruga tjelesnih invalida Međimurja provodi projekt „Brzi start!“ u okviru kojeg je održan edukacijski ciklus od osam radionica za stručnjake i članove organizacija civilnog društva s ciljem osnaživanja stručnjaka za usvajanje konkretnih vještina za pružanje preventivnih i interventnih mjera u svrhu smanjivanja socijalne isključenosti i poticanja na zapošljavanje mladih osoba s invaliditetom i mladih s problemima u ponašanju.

Edukacija je započela 19. ožujka 2015., a završila 24. travnja 2015. godine. Edukacijski ciklus održan je u četiri modula, a izvoditeljice edukacije bile su Nikolina Vodanović i Ana Preveden iz Udruge Igra iz Zagreba. Sudionice su bile stručnjakinje iz udruga, škola, centara za socijalnu skrb iz Čakovca i Varaždina te odgojnog doma koje rade s mladima s invaliditetom i mladima s problemima u ponašanju.

Na edukaciji je obrađen niz tema kao što su potrebe mladih osoba s invaliditetom i mladih osoba s problemima u ponašanju, specifične potrebe i teškoće stručnjaka koji rade s mladim osobama s invaliditetom i mladim osobama s problemima u ponašanju, socijalna isključenost/uključenost, aspekti zapošljivosti mladih osoba s invaliditetom i mladih osoba s problemima u ponašanju na današnjem tržištu rada te alati koje će stručnjaci koristiti prilikom pružanja usluga mladima s ciljem povećanja zapošljivosti.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Javit ćemo se u što kračem roku.